Dónde


 

Tipo proveedor


 

Sirve a


 

La escuela ha remodelado sus instalaciones en su 40 aniversario

14.000 alumnos formados desde la Fundación de l’Escola Oficis de la Carn

L’Escola Professional dels Oficis de la Carn ha impartido clase a un total de 13.955 alumnos desde su  fundación. Aquest és balanç de 40 anys de formació que l’escola ve oferint a tots els professionals del sector de la carnisseria i la xarcuteria que volen millorar en el domini d’alguna àrea de l’ofici.

 

Així mateix, per l’Escola dels Oficis de la Carn han passat més de 135 professors i col•laboradors especialitzats, que han impartit un total de 812 cursos. En total, el nombre d’hores docents ascendeix a 22.600.

L’any passat, l’escola va ser remodelada en la seva totalitat, coincidint amb els 40 anys des de la seva fundació (1973). Es van habilitar nous espais dotats de l’última tecnologia, on s’imparteixen cursos de reciclatge professional, d’elaboració d’embotits i altres productes del sector carni, cursos de sanitat i higiene, així com de gestió i administració d’establiments del sector.

L’Escola Oficis de la Carn dota els alumnes d’eines i coneixements per a la millor gestió, venda i fidelització dels seus establiments.

Cal assenyalar que més del 80% de les petites empreses amb obrador propi a Catalunya han inscrit un o més dels seus professionals a l’Escola des de la seva creació. L’Escola Professional dels Oficis de la Carn és la primera escola d’aquestes característiques que va néixer a l’estat.

SOLICITE INFORMACIÓN A LA EMPRESA

Envíe el formulario de contacto para solicitar presupuestos, precio, catálogo o condiciones de suministro. El proveedor recibirá un correo electrónico.

REGÍSTRATE para recordar tus datos

Nombre:
Apellidos:
Empresa:
Cargo:
Dirección:
C. Postal:
Población:
Provincia:
Teléfono:
E-mail:
Motivo petición:
Envíe su mensaje:


¿Que productos le interesan de GREMI DE CARNISSERS-CANSALADERS-XARCUTERS DE BARCELONA I COMARQUES?

Si quiere pedir información de productos concretos marque la casilla correspondiente e indique el consumo anual si lo desea.

         Cantidad
Asesoría profesional
Formación

--