Dónde


 

Tipo proveedor


 

Sirve a


 

La nueva propuesta del chef de Doble

Miró, el chef Paco Pérez y un Vermuth en rojo

Paco Pérez es creador. Muy creador. Un chef En su restaurante DovVermut Rojo Fusión”, un vermut d'autor fruit de l'aliança entre VERMUTS MIRÓ i el xef PACO PÉREZ amb el qual han volgut construir una creació conjunta donant forma a un vermut amb segell de qualitat i amb tocs mediterranis.

“Vermut Rojo Fusión” és una mescla de caràcters, de sabors i de sensacions on VERMUTS MIRÓ de la mà del Xef PACO PÉREZ han creat una experiència gastronòmica en la qual distingim la personalitat de cadascun. Així, la tradició i l'autenticitat d'un es barreja amb la llibertat, la sensibilitat i la transformació de l'altre. Elaborat a doble maceració amb l'objectiu de mantenir la personalitat de MIRÓ i la subtilesa PACO PÉREZ aportant aires mediterranis amb els seus nous ingredients.

 

“VERMUT ROJO FUSIÓN”
És una mescla de caràcters, de sabors i de sensacions on s'ha volgut crear una experiència gastronòmica en la qual distingim la personalitat de cadascun. Així, la tradició i l'autenticitat d'un es barreja amb la llibertat, la sensibilitat i la transformació de l'altre. Elaborat a doble maceració amb l'objectiu de mantenir la personalitat de MIRÓ i la subtilesa PACO PÉREZ aportant aires mediterranis amb els seus nous ingredients.

A l'etiqueta dissenyada s'ha volgut descriure el mateix que transmet el sabor del propi vermut: una experiència gastronòmica amb la fusió de caràcters. El dibuix central de l'etiqueta és una representació simbòlica d'una creació culinària formada pels elements mediterranis que caracteritzen al xef i els tocs tradicionals que descriuen a Miró.
Com bé diu el nom, a l'etiqueta s'ha explicat la fusió, la simbiosi entre les dues personalitats creadores d'aquest vermut.

PACO PÉREZ
És un reconegut xef català que compta amb 5 estrelles Michelin. Dos al restaurant Miramar de Llançà i dues al restaurant Enoteca de l'Hotel Arts de Barcelona, tots dos inspirats en el menjar i els productes frescos de la Mediterrània que l'han fet mundialment famós en el món culinari. La cinquena estrella la gaudeix el restaurant 5 (cinc), l'aposta de Paco Pérez a l'Hotel Das Stue de Berlín. La presentació va comptar amb la presència de Carles Prats com a representant de Vermuts Miró i amb la del mateix xef Paco Pérez, els quals han explicat les interioritats d'aquesta nova creació i on s'ha culminat amb un tast obert als assistents.

Nota de tast:
El Miró & Paco Pérez Rojo Fusión ens porta molts records d’olives arbequines i de plantes mediterrànies que marquen des d’un bon principi aquest vermut. Al paladar és sedós, melós i amb bon cos. L’acompanyen al seu pas per boca uns subtils tocs de regalèssia, de pell de taronja i un eco d’anís estrellat, que juguen melòdicament amb la gran amplitud de sabors. Té un accent ben mediterrani, d’aquella salinitat i de les plantes aromàtiques típiques, les farigoles, el romaní, el llorer..., plantes protagonistes que també s’utilitzen per curar les olives. I és que podem ben dir que les olives han madurat aquest vermut amb el seu toc de gràcia!
 

B.Rodríguez
22/06/2015

SOLICITE INFORMACIÓN A LA EMPRESA

Envíe el formulario de contacto para solicitar presupuestos, precio, catálogo o condiciones de suministro. El proveedor recibirá un correo electrónico.

REGÍSTRATE para recordar tus datos

Nombre:
Apellidos:
Empresa:
Cargo:
Dirección:
C. Postal:
Población:
Provincia:
Teléfono:
E-mail:
Motivo petición:
Envíe su mensaje:

¿Quiere pedir también información a otros proveedores de estas categorías de productos?
¿Que productos le interesan de GASTROFRESC?

Si quiere pedir información de productos concretos marque la casilla correspondiente e indique el consumo anual si lo desea.

         Cantidad
Bocadillos envasados Gastrofresc
Cocktails Mi Coctel
Crocas NaturFood
Paellas Naturfood
Pasta I Molto Buoni
Pizzas Naturfood
Pulpa de fruta Brasfrut
Smoothies Crop's
Los datos enviados se incluirán en un fichero propiedad de Franchise Development Services España, S.L. y podrán ser utilizados con fines comerciales. Puede ejercitar sus derechos de acceso, modificación, oposición y cancelación y cuantos le otorga la Ley de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), mediante escrito firmado y acompañado de fotocopia del DNI dirigido a Av. Vía Augusta, 246, 08021 Barcelona (España) o por e-mail firmado digitalmente dirigido a info@inforestauracion.com El objetivo de la recogida y el tratamiento de estos datos es permitir que la empresa por la que ha mostrado su interés, cuya actividad y datos de contacto figuran en la presente web, pueda remitirle directamente información adicional sobre su empresa. Por ello, Vd. asume y consiente que mediante la presente solicitud autoriza expresamente la comunicación de sus datos con la citada finalidad, todo ello de conformidad con lo dispuesto en los artículos 6, 11, 27 y concordantes de la LOPD. La información referida a las empresas incluidas en Inforestauracion.com ha sido aportada por ellas, sin que Inforestauracion.com sea responsable de la misma ni de su veracidad.